More Website Templates @ TemplateMonster.com - September08, 2014!

Camping le Pilon d'Agel

Grote en schaduwrijk plaatsen

Comfortabele huisjes

Er zijn 85 van elkaar gescheiden plaatsen, op vlak grasland in de schaduw. De plaatsen zijn makkelijk bereikbaar en hebben een oppervlakte van 80 tot 150m2.

Meer info

De huisjes, mobile homes en bungalows zijn van alle luxe voorzien, comfortabel en goedkoop.

Meer info

Ga op vakantie met een gerust gevoel en laat uw caravan, camper of andere spullen bij ons achter.

Meer info

Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoon, e-mail of het contact formulier. 24 uur per dag beschikbaar.

Meer info

Uw vakantie in de Provence

In het hart van het platteland ligt camping Pilon d’Agel, een 4 hectare bosrijk park met platte gescheiden en beschaduwde plaatsen. Op steenworp afstand ligt Avignon, bekend van haar festival, Saint Rémy de Provence met vele argeologische plekken, en maar 40 minuten verwijderd van de zee. De camping is het gehele jaar open, van 1 januari tot 31 december.

Camping Pilon d’Agel is de perfecte plek voor een relaxte vakantie. Wij verheugen ons om u te verwelkomen op de familiale camping gelegen in de Provence, in het hard van de Alpilles, dichtbij Avignon, Baux-de-Provence en Saint Rémy.

Een woordje van het management

Ieder jaar beginnen we nieuwe projecten om uw verblijf nog comfortabeler te maken. In 2014: een nieuw toiletblok en gezamenlijke barbecue plek. In 2015: een nieuwe receptie, entree gebied en een grote parkeerplaats.

 

We zijn een kleine camping, ideaal voor families met kinderen maar minder voor jongvolwassenen. In het laagseizoen bied onze camping een rustig onderkomen, terwijl in het hoogseizoen de hele sfeer veranderd.